L’Alt Empordà, una comarca on es valora l’ecoturisme


El turisme responsable, l’ecologia i la sostenibilitat són tres línies de treball molt importants i a tenir en compte per part dels diferents grups polítics en les seves agendes d’actuació per tal de garantir la biodiversitat a l’Alt Empordà i el benestar dels seus veïns i veïnes. En termes turístics, donar a conèixer, per exemple, activitats sostenibles per descobrir el territori, projectes d’agricultura o viticultura ecològica locals vinculats a acords de custòdia agrària, propostes d’observació de la natura o altres iniciatives ecoturístiques lúdiques i de baix impacte s’ha convertit en una prioritat per Catalunya (Pla de Foment del Turisme de Natura als espais protegits, Generalitat de Catalunya, juliol 2015), per Europa (Carta Europea del Turisme Sostenible) i per l’Organització de les Nacions Unides ONU (Objectius de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible).

Conseqüents amb aquesta realitat, l’Alt Empordà ha premiat el projecte de comunicació Ecoturisme Empordà  en el certamen Premis Emprenedors Alt Empordà 2016 organitzat per l’Ajuntament de Figueres, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, el Setmanari Empordà, l’Associació de Joves Empresaris de Girona i el Fòrum Imagina. La iniciativa s’ha endut el segon premi en la categoria d’Emprenedors per la seva vessant innovadora i els valors que hi potencia. No obstant això, aquest no ha estat l’únic projecte centrat en la sostenibilitat i el medi ambient que s’ha presentat en aquesta edició 2016 del Premis. Altres propostes interessants relacionades amb l’ecoturisme per dinamitzar la comarca d’una manera ètica i responsable també hi han tingut cabuda enguany

Efficacy parameters – It has been assumed that sexual function is best assessed in a natural (home) setting with patient self-reporting by means of questionnaires, which is preferable to a laboratory setting with objective measures such as the RigiScan device.penile prosthesis implantation include relative efficacy viagra.

. En aquest sentit, el treball en xarxa, la cooperació i la col·laboració entre els diferents agents que promouen aquestes bones pràctiques a l’Alt Empordà és essencial. De fet aquest és el punt de partida del projecte Ecoturisme Empordà, concebut com una proposta de comunicació inclusiva i col·laborativa per promoure les pràctiques en matèria d’ecoturisme que s’organitzen a la comarca per descobrir el territori.

 

 


Comentari