Celebrem la Setmana de la Natura amb una activitat de dinamització rural a Rabós

Aquest any 2021 l’equip d’Ecoturisme Empordà ens tornem a sumar a l’organització d’una activitat amb motiu de la celebració de la Setmana de la Natura. El proper dissabte 5 de juny de 2021 a les 10.30h anirem a Rabós (Alt Empordà) per a conèixer el projecte integral del Mas Tres Puig. Observarem com s’ha apostat pel cultiu ecològic per a recuperar antigues terres agrícoles, de quina manera fan tasques de prevenció d’incendis amb l’ajut de burros i com han reconstruït murs de pedra seca, entre d’altres accions.

Els responsables del mas, l’Àlex i la Marta, ens explicaran sobre terreny com han aconseguit dinamitzar l’entorn rural de Rabós amb aquest projecte d’agricultura ecològica, educació ambiental i allotjament sostenible amb espais d’acampada i autonomia energètica.

L’activitat serà gratuïta i es limitarà a un grup reduït de 15 persones com a màxim.
Imprescindible fer reserva prèvia a info@ecoturime-emporda.cat

La Setmana de la Natura és una iniciativa de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) que promou la conservació del patrimoni natural, cultural i paisatgístic i la gestió sostenible del territori, mitjançant la participació i implicació social, representant i donant suport a les entitats de custòdia i de voluntariat ambiental de Catalunya.

ecoturisme emporda mas tres puig rabos