Concert acústic amb vins ecològics a Llançà per a celebrar el Festival del Vi VÍVID 2018


Una cinquantena de persones van assistir el passat dissabte,  28 d’abril, al concert acústic de guitarra i veu que el cantautor figuerenc Alverd Oliva  va realitzar al Palau de l’Abat de Llançà

6 times, respectively, the effective dose on corpus cavernosum pressure in anaesthetised dogs. viagra for men 25mg/kg body weight of Sildenafil citrate..

. El músic va interpretar temes propis del seu darrer disc “Fusta de cor” i algunes versions de clàssics del soul, pop, reggae, blues i jazz. 

D’aquesta manera i, per tercer any consecutiu, Ecoturisme Empordà ha tornat a participar a la celebració del Festival del Vi VÍVID amb l’organització d’una activitat centrada en el món del vi ecològic empordanès. En aquesta ocasió, amb l’entrada al concert, els assistents van poder gaudir d’una consumició de vi ecològic de l’Alt Empordà, a triar entre el Celler La Gutina (Vilartolí, Sant Climent Sescebes), Espelt Viticultors (Vilajuïga) i Celler La Vinyeta (Mollet de Peralada).

L’activitat es va incloure en el programa d’actes del Festival del Vi VÍVID 2018, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Aquesta proposta va ser organitzada per Ecoturisme Empordà amb el suport de Llançà Turisme.

 

 

 

Cartell oficial del concert: