Les presents Condicions Generals de Compra regulen l’ús de la botiga virtual del projecte Ecoturisme Empordà integrada en el website www.ecoturisme-emporda.cat.

El domini www.ecoturisme-emporda.cat, amb tots els subdominis associats, juntament amb la marca registrada Ecoturisme Empordà, pertanyen a un microgrup de professionals independents, encapçalat i representat per Carles Sòria Puig, amb NIF 44004936W, a partir d’ara, Ecoturisme Empordà.

Per qualsevol consulta, podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon +34 605 333 124 o enviant un correu electrònic a info@ecoturisme-emporda.cat.

En compliment del que disposa la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, i altra normativa d’aplicació, Ecoturisme Empordà informa:

OBJECTE

Les Condicions de compra estableixen els drets i obligacions de tots els usuaris de la botiga online d’Ecoturisme Empordà, en relació amb els productes i serveis que oferim a través del web. En utilitzar l’ecobotiga d’Ecoturisme Empordà o fer una comanda a través de la mateixa, l’usuari és conscient de la vinculació amb aquestes Condicions i la nostra Política de Privacitat, pel que, si l’usuari no està d’acord amb totes les Condicions i amb la Política de Privacitat, no ha de fer cap comanda

Photomicrograph of the liver showing in the treatment groups ‘C’ that received 1. viagra for men 21EVALUATION AND.

.

LA FILOSOFIA DE L’ECOBOTIGA D’ECOTURISME EMPORDÀ

La botiga virtual del projecte Ecoturisme Empordà té per objecte donar a conèixer i posar a disposició dels usuaris i usuàries productes ecològics i artesans elaborats a l’Empordà per cooperatives i petits productors de la comarca. El fet de descobrir i poder tastar els productes ecològics de l’Empordà, molts d’ells associats a terrenys on s’han establert acords de Custòdia Agrària per preservar el territori i la seva biodiversitat, permet aportar un retorn econòmic sostenible per a la comarca i per a les persones que hi viuen.

Les característiques d’aquests productes ecològics i artesans així com la seva presentació apareixen reflectides en les corresponents pàgines d’aquesta web, així com les particularitats de cada operació que pugui realitzar en aquest entorn. Aquestes condicions poden ser modificades, pel que ha de llegir-les abans d’efectuar cada comanda.

 


COMANDES

El realitzar una comanda a l’ecobotiga virtual d’Ecoturisme Empordà equival a l’acceptació plena i sencera dels preus, de la descripció dels productes a la venda i de les condicions generals de venda, que seran les úniques aplicables al contracte així conclòs.
El comprador es compromet a fer ús del lloc web propi de l’Ecobotiga d’Ecoturisme Empordà només per fer consultes o comandes legalment vàlides. També s’obliga el comprador a facilitar de manera certa i correcta les seves dades de contacte, consentint així mateix el poder fer ús d’aquesta informació per posar-nos en contacte amb ell si fos necessari.
El fer una comanda a través de l’ecobotiga virtual del projecte Ecoturisme Empordà garanteix estar plenament autoritzat per utilitzar la targeta de pagament, en cas de triar aquesta modalitat de pagament. Només les persones amb la capacitat jurídica necessària per subscriure contractes relatius a la classe de béns i serveis proposats en aquesta pàgina web poden realitzar comandes a l’ecobotiga virtual del web www.ecoturisme-emporda.cat .

 

Com es fa la comanda?

  1. Aneu a la pestanya Ecobotiga del web www.ecoturisme-emporda.cat.
  2. Trieu els tastets de productes ecològics i artesans i les quantitats que voleu.
  3. Decidiu el lloc d’enviament: Punt de Recollida associat al projecte Ecoturisme Empordà (sense cost addicional) o a domicili (sobrecàrrec de 5 euros).
  4. Us portarem la comanda al lloc on acordem. Actualment repartim a domicili només a la província de Barcelona. Comptem amb punts de recollida a l’àrea de Barcelona (Barcelona ciutat, Terrassa, Sabadell, Molins de Rei) i a l’àrea de Girona (Figueres i Llançà).

 

Com funciona l’enviament?

Com a usuaris, en el moment d’efectuar la compra a través de l’Ecobotiga Virtual d’Ecoturisme Empordà, podeu triar entre anar a buscar la comanda en un punt de recollida associat o bé rebre-la a domicili.

 

1.- Punt de Recollida: vosaltres mateixos tindreu la llibertat d’anar a buscar la vostra comanda en un dels punts de recollida associats al projecte Ecoturisme Empordà. Aquesta opció no suposa cap cost addicional de transport. La comanda estarà disponible per a vosaltres el dijous de la setmana següent a la realització de la comanda en el punt de recollida triat. Podreu recollir l’encàrrec quan us vagi bé i en l’horari de l’establiment col·laborador, en un període màxim de 7 dies. Actualment comptem amb els següent punts de recollida associats:

Àrea de Barcelona:

Barcelona Ciutat:

Les Biològiques
Carrer de Milà i Fontanals, 33
08012 Barcelona
Barri de Gràcia (Metro L4,L5 Verdaguer i L3 Diagonal)
Telèfon: 932 10 15 11
Horari: Dilluns a divendres: 11:00 a 14:30 i 17:00 a 20:30. Dissabte: 11:00 a 14:30. Dissabte tarda i diumenge: Tancat.
Telèfon: 932 10 15 11
www.facebook.com/Lesbiologiques

Ceres Natural
Ronda de Sant Pau, 49
08015 Barcelona
Barri de Sant Antoni (Metro L2 Sant Antoni i L3 Paral·lel)
Horari: Dilluns a divendres: 10:00 a 15:00 i 16:30 a 20:30. Dissabtes: 10:00 a 15:00 i de 14:30 a 20:00.
Telèfon: 93 185 65 52
www.ceresnatural.cat

 

Sabadell:

Pomarius Tot Ecològic
C/ Rambla, 173
937 27 14 12
08202 Sabadell
Horari: Dilluns a divendres: 10:00 a 13:30 i 17:00 a 20:30. Dissabtes: 10:00 a 13:30 i 17:00 a 20:30.
Telèfon: 937 27 14 12
www.facebook.com/pomariustotecologicsabadell

Terrassa:

ViuLògic
Plaça del Progrés 3
08224 Terrassa
Horari: Dilluns a divendres: 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:30. Dissabtes: 10:00 a 14:00.
Telèfon: 649 85 83 81
www.viulogic.com/

Molins de Rei:

Masia Can Santoi – Horts Ca n’Alegria
Carrer Siberia s/n
Barri de la Rierada, dins del Parc Natural de la serra de Collserola i a la vall de la Riera de Vallvidrera
Molins de Rei
Horari: Dilluns a dissabte: matins 9 a 12 aprox.
Telèfon: 616 78 68 67
www.facebook.com/Horts-Ca-n-Alegria-1440713196158679/

 

Àrea de Girona:

Figueres:

Ecobotiga
c/ Tints, 12
17600 Figueres
Horari: Dilluns a dissabte: 10 a 20.
Telèfon: 678 68 61 99
www.facebook.com/Ecobotiga-1620069664906417/

Llançà:

Herboristeria L’Heura
C/ Major, 3
Llançà
Horari: Hivern: Dilluns a dissabte 9:30 a 13:30 i de 17 a 19. Dijous i dissabtes: tancat a la tarda.
Estiu: Dilluns a dissabte 9:30 a 13:30 i de 17 a 20.
Telèfon – 665 86 27 60

 

2.- A domicili: Us portarem la vostra comanda en el domicili que designeu en el formulari de compra a una hora prèviament acordada tenint en compte la ruta de repartiment. Aquesta opció de moment només està disponible per a domicilis situats de l’àrea de Barcelona i suposa un cost extra de 5 euros en concepte de transport. Per a compres superiors a 50€, l’enviament a domicili és gratuït. Aquesta modalitat d’enviament permet fer el pagament de la comanda en efectiu contra-reemborsament el dia que us la portem.

El lliurament dels encàrrecs el fem personalment amb els nostres propis mitjans la setmana següent a la realització i confirmació de la compra online, en principi tots els dimecres. Aquest dia es podrà modificar si Ecoturisme Empordà ho considera oportú tenint en compte les comandes rebudes i les preferències horàries dels usuaris.

L’equip d’Ecoturisme Empordà volem garantir l’acurada presentació dels nostres ecotastets i el bon estat dels productes ecològics i artesans que en formen part. Tenint en compte que l’Ecobotiga d’Ecoturisme Empordà ofereix productes d’alimentació delicats i molts d’ells, estan envasats en vidre i són de producció reduïda, en aquests moments veiem convenient no derivar el servei de transport a una empresa de missatgeria convencional.

Ecoturisme Empordà no assumeix cap responsabilitat quan el lliurament no es pugui efectuar com a conseqüència que les dades facilitades siguin inexactes o incompletes, o quan el lliurament no es pugui efectuar per absència del destinatari. Sense perjudici de l’anterior, Ecoturisme Empordà adoptarà les mesures perquè el lliurament pugui efectuar-se el més aviat possible, tant a satisfacció del remitent com a la del destinatari. Ecoturisme Empordà es compromet a lliurar els productes en perfecte estat a la direcció de lliurament que senyaleu en el formulari de comanda.

Respecte als lliuraments en hospitals, organismes públics i altres immobles en els quals existeixin restriccions per a l’accés al públic en general, Ecoturisme Empordà no garanteix que la mateixa s’efectuï directament al destinatari, quedant complert l’encàrrec i alliberat de responsabilitat, quan la comanda s’hagi posat a disposició del destinatari en la recepció o lloc que faci les vegades de control d’accés.

 


 

PAGAMENT

Ecoturisme Empordà ofereix la possibilitat d’efectuar el pagament de la comanda via Paypal, Transferència Bancària o Contra-Reemborsament (aquest darrer cas, només és possible si seleccioneu la modalitat d’Enviament a Domicili).

Opció Paypal
PayPal permet als usuaris realitzar pagaments a Internet de forma segura i còmoda. La xarxa de PayPal es basa en la infraestructura financera existent de comptes bancaris i targetes de crèdit per crear una solució global de pagament en temps real. Amb PayPal no és necessari proporcionar informació confidencial sobre targetes de crèdit o comptes bancàries quan es fan compres online, ja que aquest sistema no comparteix informació financera quan s’utilitza per a pagar un servei o producte a Internet. Si no teniu compte a PayPal us el podeu crear al moment i us servirà per a realitzar futures compres a través d’Internet sense haver d’introduir el número de targeta cada vegada que compreu en una botiga.

Opció Transferència Bancària
Podeu abonar l’import de la vostra compra a través d’una transferència bancària. El número de compte d’Ecoturisme Empordà us serà facilitat un cop hàgiu omplert el carro de la compra i hàgiu seleccionat aquesta opció de pagament. Recordeu que en aquest cas, començarem a preparar la comanda un cop haguem confirmat l’ingrés.

Opció Contra-Reemborsament
Si seleccioneu rebre la comanda a domicili, teniu l’opció de poder fer el pagament contra-reemborsament, en efectiu, el mateix dia que us portem l’encàrrec al domicili acordat. En aquest cas, us agrairíem que portéssiu l’import exacte per a facilitar-nos la feina!

Ecoturisme Empordà es reserva el dret a canviar les modalitats de pagament i pot crear-ne noves o eliminar alguna de les existents, sense que l’usuari pugui fer reclamacions per aquest motiu. No obstant si el canvi en la modalitat de pagament afectés una comanda ja realitzada, des d’Ecoturisme Empordà ens posaríem en contacte amb el client per informar d’aquest canvi, oferint l’opció de cancel·lar la comanda si ho considerés convenient.

L’equip d’Ecoturisme Empordà operem amb una banca ètica i sostenible perquè volem que els nostres estalvis siguin emprats per a finançar activitats econòmiques que tenen un impacte social, mediambiental i cultural positiu per a la societat.

 


 

PREU I TERMINI DE VALIDESA DE L’OFERTA

Els preus indicats a sota de cada producte són totals (IVA inclòs) i únicament cal afegir-hi les despeses d’enviament en el cas que l’usuari vulgui rebre la comanda a domicili i la seva compra sigui inferior a 50€. Els preus apareixen reflectits en euros. Els preus i condicions exposats són els vàlids en cada moment, i tenen vigència únicament en la sessió oberta. En la informació de confirmació de comanda, amb caràcter previ a que el comprador accepti l’operació, s’especifiquen clarament els preus de cadascun dels articles triats, la concreció de les despeses de lliurament que seran aplicables a l’operació i les promocions o descomptes que, si escau, siguin d’aplicació.
Per a qualsevol informació sobre la teva comanda, pots enviar un correu electrònic info@ecoturisme.emporda.cat o bé trucant al telèfon 605 333 124.
Ecoturisme Empordà es reserva el dret de modificar en qualsevol moment els preus de venda que figuren a l’ecobotiga, però els articles es facturaran sobre la base de les tarifes en vigor en el moment en què es registri la comanda sota reserva de disponibilitat en aquesta data.

 


 

INFORMACIÓ I CONSULTES

Per a qualsevol informació sobre comandes web o sobre les característiques dels productes i serveis que oferim, així com per comunicar-nos qualsevol tipus d’incidència o reclamació referent a la compra online, ens podeu enviar un correu electrònic a info@ecoturisme-emporda.cat o bé trucant al telèfon 605 333 124.

 


 

RESPONSABILITAT

Ecoturisme Empordà no podrà ser considerat responsable dels danys, sigui quina sigui la seva naturalesa, tant materials com no materials o corporals, que poguessin resultar d’un funcionament o un ús inadequat dels productes comercialitzats.
El mateix s’aplica a les possibles modificacions realitzades als productes pels proveïdors. Ecoturisme Empordà no podrà ser considerat responsable per un client o un tercer de danys indirectes, pèrdues d’explotació o lucre cessant ocorreguts pel mitjà que fos, encara que el dany, pèrdua o perjudici haguessin estat previsibles per Ecoturisme Empordà o si la seva eventualitat hagués estat posada en seu coneixement.

El que disposa la present clàusula no afectarà els drets reconeguts per llei en qualitat de consumidor, ni al dret de desistir el contracte.
En cas de litigi, el client podrà dirigir-se, en primer lloc, a Ecoturisme Empordà per arribar a una resolució amistosa.

 


 

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

Devolucions en exercici del dret a desistir la compra.

Tots els productes comprats a www.ecoturisme-emporda.cat podran ser retornats i reemborsats, sempre que l’usuari comuniqui la intenció de retornar el/s producte/s en un termini màxim de 14 dies hàbils a comptar des de la data d’entrega. Ecoturisme Empordà només acceptarà devolucions que compleixin les següents condicions:

El producte ha d’estar en l’estat, embalatge i etiquetatge originals.
Cal incloure una còpia de la factura/rebut de compra, indicant el motiu de la devolució.

Després de revisar l’estat dels articles retornats, Ecoturisme Empordà comunicarà a l’usuari si té dret a la devolució de la quantitat abonada pels articles adquirits. En cas d’exercici del dret a desistir, només s’exigirà a l’usuari que es faci càrrec dels costos de devolució del bé.

La devolució de l’import s’efectuarà en un termini màxim de 30 dies des de la data que l’usuari va comunicar la intenció de desistir i mitjançant el mateix mètode de pagament que l’usuari va escollir al moment de realitzar la comanda.

Devolucions de productes defectuosos.

En cas que l’usuari consideri un producte defectuós al moment del lliurament, haurà de notificar-ho a Ecoturisme Empordà a través de l’adreça de correu electrònic info@ecoturisme-emporda.cat. Ecoturisme Empordà derivarà a l’elaborador corresponent qualsevol reclamació per un producte defectuós, i serà aquest qui doni una resposta a l’usuari.

Així mateix, Ecoturisme Empordà garanteix a l’usuari la reparació del producte, la seva substitució, rebaixa del preu o resolució del contracte de compravenda, gestions que seran gratuïtes per a l’usuari. En cas de no poder-se substituir el/s producte/s, es reemborsarà íntegrament la quantitat pagada per aquell/s producte/s.

Deteriorament o falta d’articles/productes.

Qualsevol producte d’Ecoturisme Empordà ha de ser objecte d’un control minuciós per part del client, i en el cas de que s’observin anomalies, deteriorament parcial o total i/o absència d’algun producte de la comanda, haurà de fer les oportunes observacions via email a info@ecoturisme-emporda.cat. Si no es realitzen observacions, es considera que el producte s’ha entregat en bon estat i no podrà ser objecte de cap reclamació posterior per aquest concepte.