El conreu de blat a l’Alt Empordà, protagonista absolut de la Fira del Pa de Castelló d’Empúries


El  blat i la farina cultivada a l’Alt Empordà van protagonitzar, com cada any, la Fira del Pa organitzada per l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries. Durant tot el dia els carrers d’aquesta vila medieval van acollir un gran nombre de paradetes amb productes artesans, alimentaris i tradicionals, la gran majoria elaborats amb blat. El projecte Ecoturisme Empordà va comptar amb un espai propi a la mateixa entrada de l’Ecomuseu-Farinera, juntament amb altres projectes d’alimentació ecològica i artesana de l’Alt Empordà

assessment and to identify patient’s and partner’s needs, viagra • Specialized: tests of value in select patient profiles in.

. En aquesta jornada es va fer palesa la curiositat dels assistents vers la cervesa artesana Rufa produïda a Figueres amb blat cultivat en terrenys del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Es tracta d’una cervesa artesana d’alta fermentació elaborada amb malt de blat Florence Aurora i d’ordi, flor de llúpol i llevats. La seva producció ha comptat amb la col·laboració del Gremi de Flequers Artesans de les Comarques Gironines. Si us agrada la cervesa artesana, l’Ecotastet Aiguamolls és ideal per a vosaltres!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentari