ECOTASTET AIGUAMOLLS

Un bon exemple per degustar de manera sostenible l’Empordà!

Aquesta selecció inclou productes que han estat elaborats amb ingredients provinents d’espais protegits com el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà o el Cap de Creus.

 

– 1 ampolla de cervesa artesana Rufa Blat dels Aiguamolls de l’Empordà 33cl

– 1 ampolla de cervesa artesana Rufa Solera 33cl

– 1 pot de Mel Ecològica Abellaires Empordanesos 250 gr
Certificat Ecològic CCPAE

– 1 ampolla d’Oli Bellverd, 0,50l
Certificat Ecològic CCPAE

– 1 pastilla de Sabó de Vi de l’Empordà

Mapa reutilitzable d’Ecoturisme Empordà

Categoria:

30,00

Descripció

Fes un cop d’ull a les característiques més rellevants dels productes ecològics i artesans que formen part d’aquesta selecció i descobreix qui són els seus productors!

L’Ecotastet Aiguamolls inclou:

– 1 ampolla de cervesa artesana Rufa Blat dels Aiguamolls de l’Empordà 33cl

Aquesta cervesa està elaborada amb blat antic cultivat als Aiguamolls de l’Empordà. Té un color groc pàl·lid amb tonalitats blanquinoses, lleugerament tèrbola, d’escuma densa, blanca i molt persistent. Les seves aromes recorden el cereal, els llevats i la massa mare sota un fons floral amb records cítrics de llimona i llima. La cervesa Rufa Blat és golosa però molt fresca, amb una bona acidesa i de gran carbonatació com correspon al seu estil. Els flequers artesans de les comarques gironines han col·laborat en l’elaboració d’aquesta cervesa, facilitant l’experimentació amb diferents blats antics que han recuperat per fer el seu famós Pa de Tramuntana. Composició: Maltes (Pils i Blat), Llúpols ( Perle) i Blat Florence Aurora.

– 1 ampolla de cervesa artesana Rufa Solera 33cl

La cervesa Rufa Solera, elaborada artesanalment a Figueres, és una Empordà Red Ale amb aromes que recorden el toffee, especiats de canyella, prunes i fruits secs torrats. Presenta un color marronós amb reflexos rogencs, d’escuma bruna, cremosa i consistent. És plena, amarga i amb un final llarg, complex i persistent que recorda els vins dolços de solera. Composició: Maltes (Pils, Munich, Blat, Special B), Llúpols ( Saaz, Cascade) i Garnatxa Dolça de solera de l’Empordà.

– 1 pot de Mel Ecològica Abellaires Empordanesos 250 gr
Certificat Ecològic CCPAE

Mel amb certificat ecològic del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica extreta dels ruscos que l’equip d’Abellaires Empordanesos tenen instal·lats dins del Parc Natural del Cap de Creus.

– 1 ampolla d’Oli Bellverd, 0,50l
Certificat Ecològic CCPAE

L’oli d’oliva Bellverd, produït a Borrassà (Alt Empordà), és un producte 100% natural procedent de l’agricultura ecològica. Es tracta d’un oli d’oliva extra verge de categoria superior, perquè procedeix d’una primera premsada en fred (mitjançant procediments mecànics únicament), i el seu nivell d’acidesa és inferior al 0.8%. L’oli està extret únicament de l’oliva, de varietat arbequina, que es diferencia gràcies al seu color, al seu gust afruitat i a la seva agradable aroma.

– 1 pastilla de Sabó de Vi de l’Empordà

Aquest és el primer sabó de vi elaborat amb vins de l’Empordà. Amb una composició a base de vi empordanès, mantega de Karité Bio, oli de coco i oli verge d’oliva, és un sabó d’alta qualitat, 100% vegetal i elaborat artesanalment a l’Alt Empordà. Els polifenols del vi proporcionen un efecte antioxidant beneficiós per a la pell.

– Mapa reutilitzable d’Ecoturisme Empordà amb icones i espais naturals d’interès perquè puguis organitzar les teves excursions i conèixer la biodiversitat i la riquesa paisatgística de l’Alt Empordà.