Emporta’t un bocí de l’Empordà a casa! Tria el teu Ecotastet i prova una selecció de productes ecològics i artesans elaborats per petits productors de la comarca!

ECOTASTET CAP DE CREUS

Impregna’t dels sabors i les olors de l’Alt Empordà amb aquesta variada selecció de productes ecològics i artesans elaborats a la comarca per petits productors.

 

– 1 Ampolla de vi negre Llavors – Celler La Vinyeta
Negre, 2014, 75 cl
DO Empordà

– 1 ampolla d’Oli Bellverd, 0,50l
Certificat Ecològic CCPAE

– 1 pot de Mel Ecològica Abellaires Empordanesos 250 gr
Certificat Ecològic CCPAE

– 1 pot de Melmelada de préssec amb mores salvatges, vainilla i xarop d’atzavara ecològic, 150 gr

– 1 pastilla de Sabó de Vi de l’Empordà

Mapa reutilitzable d’Ecoturisme Empordà

Categoria:

43,00

Fes un cop d’ull a les característiques més rellevants dels productes ecològics i artesans que formen part d’aquesta selecció i descobreix qui són els seus productors!

L’Ecotastet Cap de Creus inclou:

– 1 Ampolla de vi negre Llavors – Celler La Vinyeta
Negre, 2014, 75 cl
DO Empordà

Aquest vi negre de La Vinyeta és conegut per la fruitositat del seu raïm i la noblesa de la fusta. Un concepte jove, dinàmic i amb força que revisa l’essència més empordanesa. El vi Llavors ha estat elaborat amb les característiques vinyes velles de Carinyena, criat cinc mesos en bótes noves de roure francès, hongarès i romanès. Una actitud innovadora, reflectida també en les etiquetes de les seves ampolles, el disseny de les quals va ser guardonat amb un Premi Laus l’any 2009. Fragments de diaris recorden esdeveniments importants que han succeït durant la creació del vi. La versió més moderna d’un Vi de Tramuntana.

La Vinyeta i el seu respecte al medi ambient
Situat al cor de l’Empordà, a Mollet de Perelada, el celler La Vinyeta és una petita explotació de vinya i olivera amb esperit jove que el Josep i la Marta van començar a gestionar amb poc més de 20 anys d’edat. El seu compromís amb la natura ha fet que aquest celler sigui un dels primers en elaborar vi amb el sistema de la Producció Integrada, un conreu respectuós amb el medi ambient fonamentat en principis ecològics.

– 1 ampolla d’Oli Bellverd, 0,50l
Certificat Ecològic CCPAE

L’oli d’oliva Bellverd, produït a Borrassà (Alt Empordà), és un producte 100% natural procedent de l’agricultura ecològica. Es tracta d’un oli d’oliva extra verge de categoria superior, perquè procedeix d’una primera premsada en fred (mitjançant procediments mecànics únicament), i el seu nivell d’acidesa és inferior al 0.8%. L’oli està extret únicament de l’oliva, de varietat arbequina, que es diferencia gràcies al seu color, al seu gust afruitat i a la seva agradable aroma.

– 1 pot de Mel Ecològica Abellaires Empordanesos 250 gr
Certificat Ecològic CCPAE

Mel amb certificat ecològic del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica extreta dels ruscos que l’equip d’Abellaires Empordanesos tenen instal·lats dins del Parc Natural del Cap de Creus.

– 1 pot de Melmelada de préssec amb mores salvatges, vainilla i xarop d’atzavara ecològic, 150 gr
Melmelada extra elaborada amb xarop d’atzavara ecològic de manera artesanal per la Carme al municipi de El Far d’Empordà i sota la marca d’El Rebost de l’Empordanet.

– 1 pastilla de Sabó de Vi de l’Empordà

Aquest és el primer sabó de vi elaborat amb vins de l’Empordà. Amb una composició a base de vi empordanès, mantega de Karité Bio, oli de coco i oli verge d’oliva, és un sabó d’alta qualitat, 100% vegetal i elaborat artesanalment a l’Alt Empordà. Els polifenols del vi proporcionen un efecte antioxidant beneficiós per a la pell.

– Mapa reutilitzable d’Ecoturisme Empordà amb icones i espais naturals d’interès perquè puguis organitzar les teves excursions i conèixer la biodiversitat i la riquesa paisatgística de l’Alt Empordà.