Diverteix-te i aprèn practicant Birdwatching als Aiguamolls

Introduïu-vos en el màgic món de l’ornitologia practicant Birdwatching al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Durant tot l’estiu, el Càmping Castell Mar realitza un seguit d’activitats naturalistes adreçades als nens i nenes. D’entre totes aquestes propostes, destaquen les següents:

  • Taller d’egagròpiles: els participants aprendran a classificar els ossos d’un ratolí provinent de l’alimentació de rapinyaires nocturns.
  • Sortides ornitològiques: permeten identificar les espècies més properes al càmping.
  • Tortugues: Captura, identificació i mesurament de les tortugues de la bassa.
  • Jocs de Natura: En el mini club es realitzen diverses activitats de jocs de taula.
  • La Granja: El càmping disposa d’una petita granja on els nens poden recol·lectar els productes de l’hort i donar menjar a les gallines.

Durant tot l’any, el Càmping Castell Mar també promou les Rutes Ornitològiques dels Aiguamolls de l’Empordà:

1.- Rubina Trail (Distància 2’4 km. Temps aprox. 40 minuts)

Ruta que permet descobrir els ocells de les sulsures de la platja de la Rubina. Fàcilment es poden observar: cames llargues, corriol camanegre, entre d’altres.

2.- Ruta en bicicleta fins al centre d’informació del Parc Natural, el Cortalet (Distància 18 km. Temps aprox. 2 hores i mitja)

Una de les rutes més completes ja que permet l’activitat esportiva tot mirant la fauna i flora de l’entorn. Durant l’excursió són fàcilment observables cigonyes, flamencs, polles d’aigua i diverses espècies d’ànecs, entre d’altres. Podeu llogar la bicicleta al mateix càmping!

3.- Ruta a l’estany de Vilagut (Distància 13 km. Temps aprox. 2 hores)

Una de les rutes emblemàtiques del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, on cal destacar l’arribada a l’estany enmig d’un paisatge idíl·lic. Espècies destacades observables: Agró roig, flamenc, ànec blanc, arpella, etc.

 

Informació pràctica
Totes les activitats són obertes a persones que no s’allotgen al càmping

Lloc
Càmping Castell Mar
Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà s/n
17486 Castelló d’Empúries

Mapa

Contacte
972 450 822
info@camping-castellmar.com

Web
http://www.camping-castellmar.com