Càmping Laguna, al Parc Natural dels Aiguamolls

Situat en un entorn privilegiat, el Càmping Laguna es troba al costat d’una de les reserves integrals del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. De fet, el càmping és una prolongació d’aquest espai natural ja que limita amb el mar i amb el riu i té, en el seu interior, la llacuna de la Muga Vella que li dóna el nom.

El càmping Laguna està considerat un dels millors càmpings d’Europa i ofereix tota una sèrie de serveis de primera qualitat. Àmplies parcel·les en un terreny que respecta la biodiversitat de la zona (vegetació autòctona, traçats irregulars i camins de terra) i bungalows que, com la resta de les instal·lacions, estan perfectament integrats en el paisatge.

Veniu a visitar el càmping i relaxeu-vos a la platja de Can Comes, una de les platges verges més àmplies de Catalunya. Podreu conèixer aquest bonic entorn natural, ja sigui a peu o amb bicicleta,  i descobrir un patrimoni cultural espectacular a molt poca distància: els pobles medievals de Castelló d’Empúries i Peralada, les ruïnes grecoromanes d’Empúries, el museu Dalí i la ciutat de Figueres o les vinyes i els cellers de la D.O. Empordà.

L’equip del càmping manté un compromís ambiental avalat des de l’any 2002 per un sistema de gestió empresarial certificat amb el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya i amb les acreditacions internacionals EMAS i ISO 14001. Des de l’any 2014 el càmping està adherit al projecte Iberaves de  Turisme Ornitològic Responsable de la mà de SEO/BirdLife i al segell Bed&Bike, Vies Verdes de Girona, per a la promoció del cicloturisme.

 

Preu:
Des de 31 €/nit per a 2 pers. en parcel·la o des de 61,5 €/nit per a 2 pers. en bungalow (mín. 2 nits).

Lloguer de bicis: 12 €/dia (només per als clients del càmping).

Càmping obert des de finals de març a finals d’octubre.

Lloc
Platja de Can Comes s/n
17486 Castelló d’Empúries

Mapa

Contacte
972.45.05.53
daniaguilar@campinglaguna.com​

Web
http://www.campinglaguna.com