Can Bayre, Casa Rural Sostenible a tocar dels Aiguamolls

Si voleu conèixer a fons l’Empordà i al capvespre, relaxar-vos i gaudir d’un ambient tranquil i càlid, l’allotjament rural Can Bayre és una excel·lent opció. Es tracta d’una casa pairal del segle XVI catalogada per la Generalitat de Catalunya que s’ha restaurat combinant l’estil rústic amb el modern. L’espai compta amb elements arquitectònics recuperats, bigues de fusta als sostres, terres hidràulics tradicionals i una típica volta catalana original a la recepció. El resultat és un establiment acollidor, espaiós i relaxant.

Can Bayre compta amb 5 habitacions dobles amb bany individual i dutxa en règim d’allotjament i esmorzar. També disposa d’un apartament rural independent per a 4 persones que consta de dues habitacions dobles amb bany individual i amb dutxa i una cuina equipada.

L’equip de Can Bayre manifesta el seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat i per això s’hi apliquen mesures que contribueixen a produir el mínim impacte en l’entorn. La casa disposa de sistemes d’estalvi energètic i de recursos naturals, es reciclen els residus, els productes que formen part de l’esmorzar són de proximitat i les finestres són de doble vidre per garantir un millor aïllament tèrmic.

Can Bayre es troba a la plaça de l’Església de Fortià, un poble de tradició agrícola situat a pocs quilòmetres del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, un dels espais naturals de Catalunya on es pot observar una àmplia varietat d’espècies animals, en especial, ocells. En aquest entorn habiten més de 300 espècies d’ocells, moltes d’elles protegides. Durant els períodes migratoris (febrer-juny i juliol-octubre), milers d’ocells utilitzen aquests aiguamolls per descansar i alimentar-se. Des de Fortià també es poden visitar pobles i ciutats medievals com Castelló d’Empúries, Peralada, Sant Llorenç de la Muga i Sant Martí d’Empúries, conèixer el pintoresc poble de Cadaqués i el parc natural del Cap de Creus, el Teatre Museu de Salvador Dalí de Figueres, les ruïnes gregues i romanes d’Empúries a l’Escala així com el paratge natural de l’Albera.

Preu
Des de 74 €/nit

Lloc
C/. Major, 9 · 17469
Fortià

Mapa

Contacte
972 534 324
canbayre@canbayre.com

Web
www.canbayre.com