Cicloturisme familiar als Aiguamolls de l’Empordà

Us proposem descobrir els Aiguamolls de l’Empordà amb bicicleta a través de la Ruta dels Estanys. Aquesta ruta, especialment dissenyada per a famílies, és totalment plana i circular, un fet que us permetrà conèixer el Parc Natural i observar els ocells d’una manera còmoda i senzilla, ja que el tram passa per diversos observatoris.

L’accés a la ruta es troba situat a 2 km del Càmping Laguna. L’itinerari bàsic és de 25,8 km i permet visitar, entre d’altres, els següents llocs d’interès:

 

  • Estanys Europa (observatoris)
  • El Cortalet (centre d’informació del Parc i observatoris)
  • Castelló d’Empúries (vila medieval)
  • Estany de Vilaüt (observatori a la zona interior del Parc)
  • Empuriabrava

 

Aquesta ruta també es pot ampliar amb una altra de 12,7 km que arriba fins a Vilanova de la Muga. Si no disposeu de bicicleta pròpia i sou clients del càmping, la podreu llogar directament aquí. A les seves instal·lacions trobareu informació i material gràfic de la Ruta dels Estanys i també de les altres dues rutes de cicloturisme (Camí Natural de la Muga i Pirinexus) a les quals s’hi pot accedir fàcilment des del Càmping. També hi trobareu documentació sobre el Parc Natural dels Aiguamolls i sobre els ocells que s’hi poden veure segons l’època de l’any.

 

Preu:
Lloguer de bicis: 12€/dia (només per als clients del càmping)

Allotjament al càmping: Des de 31 €/nit per a 2 pers. en parcel·la o des de 61,5 €/nit per a 2 pers. en bungalow (mín. 2 nits).

Càmping obert des de finals de març a finals d’octubre.

Lloc
Platja de Can Comes s/n
17486 Castelló d’Empúries

Mapa

Contacte
972.45.05.53
daniaguilar@campinglaguna.com​

Web
http://www.campinglaguna.com