Sortida ornitològica als Aiguamolls amb caiac

L’activitat s’inicia al Club Nàutic de Sant Pere Pescador. Navegareu amb caiac pel tram final del riu Fluvià tot passant pel marge de la Reserva Integral dels Aiguamolls de l’Empordà, L’Illa de Caramany fins arribar a la desembocadura. Observareu i identificareu les espècies d’ocells més característiques d’aquesta zona privilegiada. Observar ocells aquàtics és més fàcil des de dins del riu que no pas des de fora, perquè hi ha molta més visibilitat i, a més, molts ocells es senten segurs a dins l’aigua i no s’espanten tant. Al Fluvià és un dels llocs on podem veure de manera regular l’àliga pescadora en hivernada. Els voltants de l’illa de Caramany són un dels millors llocs per observar ocells. L’itinerari us portarà fins a la platja de la Gola, on el Fluvià aboca les seves aigües a la Mediterrània des d’on començareu el camí de tornada al Club Nàutic.

L’excursió ornitològica es realitzarà amb caiacs de mar dobles, ideals per a persones que no tenen experiència prèvia. Amb aquest tipus de caiac serà possible recórrer tota la distancia prevista amb menys esforç i navegar el doble de ràpid. La durada total de la sortida és de 3 hores.

Aquesta activitat està adherida al projecte Iberaves creat per SEO/BirLife, l’organització pionera en la conservació de la natura i la biodiversitat de l’Estat Espanyol, el qual pretén impulsar la formació en matèria de turisme ornitològic a les àreas protegides europees de la Xarxa Natura 2000.

 

DADES D’INTERÈS

  • Dates a convenir per grups mínim de 6 persones
  • Edat mínima: 4 anys
  • Dificultat baixa

 

QUÈ CAL PORTAR?

  • Calçat tancat que es pugui mullar (esportives velles, crocs, escarpins, etc.)
  • Banyador o uns pantalons que es puguin mullar
  • Samarreta tèrmica o licra que es pugui mullar
  • Roba de recanvi i tovallola per fer el canvi de muda quan acabi l’activitat
  • Si porteu ulleres alguna cinta per agafar-les i no perdre-les
  • Qui vulgui pot portar prismàtics per millorar l’observació de les aus, els podeu llogar per 5€

logo_skkayak_2

Preu
30€
Nens fins a 12 anys: 15€

Lloc
Club Nàutic de Sant Pere Pescador
Ctra. Sant Pere Pescador a l’Armentera, s/n
Sant Pere Pescador

Hora
A convenir

Mapa

Contacte
(+34) 627 433 332
(+34) 972 12 11 12
reserves@skkayak.com

 

Web
www.kayakcostabrava.com