Ecoturisme Empordà organitza una jornada d’Urban Sketching a Llançà

Més d’una vintena de professionals i aficionats al dibuix, molts d’ells membres del col·lectiu Urban Sketching Girona , van participar dissabte, 7 d’octubre de 2017, a la matinal d’Urban Sketching de la Casa de l’Abat de Llançà. L’activitat, organitzada per Ecoturisme Empordà amb el suport de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà, es va emmarcar dins de les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa conjunta del Consell d’Europa i la Comissió Europea i que està considerada com la manifestació cultural participativa més important d’Europa en matèria de patrimoni.

Els il·lustradors van poder visitar la Casa de l’Abat i el casc antic de Llançà i van dibuixaran in situ els espais més representatius del patrimoni històric de la vila, com ara la Torre Romànica (S.XIII-XIV), l’església de Sant Vicenç (S.XVII-SXVIII), el primitiu recinte emmurallat o l’antic Castell-Palau de l’Abat (construcció primitiva S.XI).

Durant tot el matí, veïns i visitants es van apropar també a la Casa de l’Abat per gaudir de la jornada de portes obertes. L’activitat va finalitzar amb un aperitiu i servei de beguda a càrrec del productor local de la cervesa artesana Mar d’Amunt.

 

Autora: Àngels Prat.

Autor: Fabio Castro

Autora: Rosa Aguilera.

Urban Sketching_palau abat_ecoturisme emporda 2

Autora: Mireia Prats.

Autora: Juma.

Autora: Mireia Prats.

 

Trobareu tots els dibuixos en aquest àlbum.

Enllaç directe a l’activitat publicada al web de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya.