Celebrem la Setmana de la Natura amb una activitat de dinamització rural a Rabós

Aquest any 2021 l’equip d’Ecoturisme Empordà hem tornat a organitzar una activitat amb motiu de la celebració de la Setmana de la Natura. Dissabte 5 de juny vam poder anar a Rabós (Alt Empordà) per a conèixer el projecte integral del Mas Tres Puig. Les persones que es van inscriure a l’activitat, un total de 15 entre infants i adults, van poder observar sobre terreny com l’Àlex i la Marta, responsables del mas, han apostat pel cultiu ecològic per a recuperar antigues terres agrícoles, són autònoms energèticament, fan tasques de prevenció d’incendis amb l’ajut de burros i  han reconstruït murs de pedra seca, entre d’altres accions.

Un clar exemple de dinamització rural a Rabós: agricultura ecològica, educació ambiental i allotjament sostenible amb espais d’acampada i autonomia energètica.

La Setmana de la Natura és una iniciativa de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) que promou la conservació del patrimoni natural, cultural i paisatgístic i la gestió sostenible del territori, mitjançant la participació i implicació social, representant i donant suport a les entitats de custòdia i de voluntariat ambiental de Catalunya.

Mas3puig_ecoturisme emporda_natura1

 

Mas3puig_ecoturisme emporda_natura4

 

mas3puig_ecoturisme emporda

 

Mas3puig_ecoturisme emporda_natura7