Ens trobem en ple hivern, tot i que mai ho diríem tenint en compte les càlides temperatures registrades aquestes setmanes. Ara bé, faci fred o faci calor, aprofiteu per practicar alguna activitat ecoturística que us permeti descobrir la biodiversitat del territori! Però, què entenem per ecoturisme? L’ecoturisme és una modalitat de turisme que inclou aquelles activitats que tenen com a motivació central contemplar, observar i conèixer la natura. Participar en un taller d’identificació d’ocells, fer una ruta a peu amb els amics per a conèixer la riquesa geològica d’un parc natural o formar part d’una trobada d’observació astronòmica són algunes de les activitats que es considerarien ecoturístiques. Existeixen, però, certes pràctiques que queden just a la frontera entre aquest turisme responsable d’observació de la natura i el turisme actiu. Serien aquelles iniciatives sostenibles en què la motivació principal és, per una banda, practicar una activitat que requereixi un cert esforç físic i, al mateix temps, contemplar i observar l’entorn natural amb una actitud responsable. Fer una ruta amb bici per un espai d’alt valor ecològic, participar en una sortida en caiac per a conèixer el litoral marí o realitzar una excursió a cavall pel bosc serien propostes que es trobarien dins d’aquest grup.

Al portal web d’Ecoturisme Empordà podreu trobar tant informació sobre les activitats de turisme d’observació de la natura (ecoturisme pròpiament dit) que es realitzen a l’Alt Empordà com aquelles propostes sostenibles i responsables de baix impacte que aporten un valor afegit al territori.
En aquesta infografia podreu conèixer quins són els principals avantatges de practicar aquest tipus de turisme respecte el turisme convencional o de masses

and complete erectile dysfunction at 10% (4) .hypogonadism (loss of muscle mass / strength, reduction in natural viagra.

.

 

Virtuts-Ecoturisme