COMANDES

El realitzar una comanda a l’ecobotiga virtual d’Ecoturisme Empordà equival a l’acceptació plena i sencera dels preus, de la descripció dels productes a la venda i de les condicions generals de venda, que seran les úniques aplicables al contracte així conclòs.
El comprador es compromet a fer ús del lloc web propi de l’Ecobotiga d’Ecoturisme Empordà només per fer consultes o comandes legalment vàlides. També s’obliga el comprador a facilitar de manera certa i correcta les seves dades de contacte, consentint així mateix el poder fer ús d’aquesta informació per posar-nos en contacte amb ell si fos necessari.
El fer una comanda a través de l’ecobotiga virtual del projecte Ecoturisme Empordà garanteix estar plenament autoritzat per utilitzar la targeta de pagament, en cas de triar aquesta modalitat de pagament. Només les persones amb la capacitat jurídica necessària per subscriure contractes relatius a la classe de béns i serveis proposats en aquesta pàgina web poden realitzar comandes a l’ecobotiga virtual del web www.ecoturisme-emporda.cat .

 

Com es fa la comanda?

  1. Aneu a la pestanya Ecobotiga del web www.ecoturisme-emporda.cat.
  2. Trieu els tastets de productes ecològics i artesans i les quantitats que voleu.
  3. Decidiu el lloc d’enviament: Punt de Recollida associat al projecte Ecoturisme Empordà (sense cost addicional) o a domicili (sobrecàrrec de 5 euros, gratuït per a compres superiors a 50€).
  4. Us portarem la comanda al lloc on acordem. Actualment repartim a domicili només a la comarca de Barcelona. Comptem amb punts de recollida a l’àrea de Barcelona (Barcelona ciutat, Terrassa, Sabadell, Molins de Rei) i a l’àrea de Girona (Figueres i Llançà).

 

Consulta totes les condicions de compra