Participem a la 5ª Fira d’Economia Solidària de Catalunya, FESC2016


Les propostes d’ecoturisme per conèixer l’Empordà i els productes ecològics empordanesos elaborats pels productors que col·laboren en el projecte Ecoturisme Empordà han estat presents enguany a la V Fira d’Economia Solidària de Catalunya. Els passats 21, 22 i 23 d’octubre de 2016 més 21.000 visitants van venir a conèixer les 200 entitats i col·lectius que van participar com expositors en aquesta fira per tal divulgar la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català. La FESC2016, que va tenir lloc a l’antiga fàbrica Fabra i Coats del barri de Sant Andreu de Palomar de Barcelona, es va estructurar sota el lema “Terra compartida, terra cooperativa”. Donar a conèixer l’economia solidària, divulgar models alternatius i fomentar la cooperació entre entitats i projectes són alguns dels objectius de la celebració d’aquest esdeveniment.

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya és una iniciativa organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya i es presenta com un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, emprenedoria social, energies renovables, entre d’altres

specific discord in the patient’s relationship with his sexualSildenafil had an effect in vitro on the response of the dog isolated retina to a blue light challenge and changed the ERG in anaesthetised dogs. sildenafil.

.