La botiga virtual del projecte Ecoturisme Empordà té per objecte donar a conèixer i posar a disposició dels usuaris i usuàries productes ecològics i artesans elaborats a l’Empordà per cooperatives i petits productors de la comarca. El fet de descobrir i poder tastar els productes ecològics de l’Empordà, molts d’ells associats a terrenys on s’han establert acords de Custòdia Agrària per preservar el territori i la seva biodiversitat, permet aportar un retorn econòmic sostenible per a la comarca i per a les persones que hi viuen

After a single dose of 50 mg sildenafil in subjects with mild to moderate hepatic cirrhosis (Child-Pugh A and B), the systemic exposure (AUC) of sildenafil increased significantly, by about 80%.Intracavernosal Injection Therapy buy viagra.

.

Les característiques d’aquests productes ecològics i artesans així com la seva presentació apareixen reflectides en les corresponents pàgines d’aquesta web, així com les particularitats de cada operació que pugui realitzar en aquest entorn. Aquestes condicions poden ser modificades, pel que ha de llegir-les abans d’efectuar cada comanda.

 

Consulta totes les condicions de compra