L'Empordà

El gran valor paisatgístic i natural de l’Alt Empordà és indiscutible. El fet de reunir tres espais catalogats com són el Cap de Creus, els Aiguamolls de l’Empordà i la serra de l’Albera en un territori de 100 km2 fa d’aquesta comarca un territori únic a Catalunya. L’Alt Empordà compta amb una riquesa biològica i geològica que cal conservar

(prostaglandin E1) is associated with broad efficacy andhypogonadism (loss of muscle mass / strength, reduction in viagra for men.

. Protegir aquesta biodiversitat, però, és tot un repte, sobretot tenint en compte l’elevada xifra de persones provinents de Catalunya, de l’estat espanyol i d’altres països europeus que visiten cada any el nord de la Costa Brava.

L’ecoturisme, entès com a turisme responsable d’observació de la natura, així com el turisme de natura de mínim impacte tenen un paper clau en la conservació dels espais naturals. Observar els ocells, fer uns ruta per un bosc, participar en una activitat d’educació ambiental o seguir un itinerari geològic són algunes de les propostes que permeten donar èmfasi al valor i a la conservació dels recursos naturals, culturals i paisatgístics de l’Alt Empordà, al mateix temps que contribueixen al desenvolupament local del territori.

El projecte digital Ecoturisme Empordà neix amb la voluntat de comunicar aquestes activitats i altres propostes de turisme de natura organitzades per entitats, organitzacions, empreses i persones conscienciades en la preservació del territori, les quals permeten donar a conèixer el patrimoni natural de l’Alt Empordà, tant als propis residents com als visitants, des d’una vessant sostenible i respectuosa.