Ecoturisme Empordà ofereix la possibilitat d’efectuar el pagament de la comanda via Paypal, Transferència Bancària o Contra-Reemborsament (aquest darrer cas, només és possible si seleccioneu la modalitat d’Enviament a Domicili).

Opció Paypal
PayPal permet als usuaris realitzar pagaments a Internet de forma segura i còmoda. La xarxa de PayPal es basa en la infraestructura financera existent de comptes bancaris i targetes de crèdit per crear una solució global de pagament en temps real. Amb PayPal no és necessari proporcionar informació confidencial sobre targetes de crèdit o comptes bancàries quan es fan compres online, ja que aquest sistema no comparteix informació financera quan s’utilitza per a pagar un servei o producte a Internet. Si no teniu compte a PayPal us el podeu crear al moment i us servirà per a realitzar futures compres a través d’Internet sense haver d’introduir el número de targeta cada vegada que compreu en una botiga.

Opció Transferència Bancària
Podeu abonar l’import de la vostra compra a través d’una transferència bancària. El número de compte d’Ecoturisme Empordà us serà facilitat un cop hàgiu omplert el carro de la compra i hàgiu seleccionat aquesta opció de pagament. Recordeu que en aquest cas, començarem a preparar la comanda un cop haguem confirmat l’ingrés.

Opció Contra-Reemborsament
Si seleccioneu rebre la comanda a domicili, teniu l’opció de poder fer el pagament contra-reemborsament, en efectiu, el mateix dia que us portem l’encàrrec al domicili acordat. En aquest cas, us agrairíem que portéssiu l’import exacte per a facilitar-nos la feina!

Ecoturisme Empordà es reserva el dret a canviar les modalitats de pagament i pot crear-ne noves o eliminar alguna de les existents, sense que l’usuari pugui fer reclamacions per aquest motiu. No obstant si el canvi en la modalitat de pagament afectés una comanda ja realitzada, des d’Ecoturisme Empordà ens posaríem en contacte amb el client per informar d’aquest canvi, oferint l’opció de cancel·lar la comanda si ho considerés convenient

Current therapeutic approaches include the vacuum constriction device, penile prosthesis implantation or intracavernosal injections with vasodilating agents. sildenafil citrate Loss of attraction.

.

L’equip d’Ecoturisme Emporda operem amb una banca ètica i sostenible perquè volem que els nostres estalvis siguin emprats per a finançar activitats econòmiques que tenen un impacte social, mediambiental i cultural positiu per a la societat.

 


 

PREU I TERMINI DE VALIDESA DE L’OFERTA

Els preus indicats a sota de cada producte són totals (IVA inclòs) i únicament cal afegir-hi les despeses d’enviament en el cas que l’usuari vulgui rebre la comanda a domicili i la seva compra sigui inferior a 50€. Els preus apareixen reflectits en euros. Els preus i condicions exposats són els vàlids en cada moment, i tenen vigència únicament en la sessió oberta. En la informació de confirmació de comanda, amb caràcter previ a que el comprador accepti l’operació, s’especifiquen clarament els preus de cadascun dels articles triats, la concreció de les despeses de lliurament que seran aplicables a l’operació i les promocions o descomptes que, si escau, siguin d’aplicació.
Per a qualsevol informació sobre la teva comanda, pots enviar un correu electrònic info@ecoturisme.emporda.cat o bé trucant al telèfon 605 333 124.
Ecoturisme Empordà es reserva el dret de modificar en qualsevol moment els preus de venda que figuren a l’ecobotiga, però els articles es facturaran sobre la base de les tarifes en vigor en el moment en què es registri la comanda sota reserva de disponibilitat en aquesta data.

 


 

Consulta totes les condicions de compra