Daniel Lumbreras enlluerna amb la seva música la Casa de l’Abat de Llançà


El passat dissabte, 13 d’abril, el cantautor barceloní Daniel Lumbreras va sorprendre amb la seva música la seixantena de persones que van assistir al primer concert del cicle “El Pati de l’Abat” de Llançà. L’artista va interpretar temes del seu darrer àlbum “La vila”, considerat el millor disc català de 2017 segons la revista musical Mondo Sonoro, així com altres cançons d’improvisació fonètica que formen part de la seva trajectòria

– multiple sclerosisCimetidine (800 mg), a cytochrome P450 inhibitor and non-specific CYP3A4 inhibitor, showed interaction resulting in an increase of the sildenafil (50 mg) plasma concentrations of approximately 56%. cialis tablet.

. Durant el concert, el públic, emocionat i participatiu, va poder gaudir d’una copa de vi ecològic d’Espelt Viticultors elaborat amb raïm cultivat al Parc Natural de Cap de Creus o d’una cervesa La Brava, inspirada en la Costa Brava.

El cicle “El Pati de l’Abat” és una nova iniciativa cultural creada i organitzada per l’equip d’Ecoturisme Empordà, amb el suport de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà, que té per objectiu la promoció d’activitats de cultura en viu en un espai d’interès històric de la vila de Llançà. La proposa també vol impulsar els productes ecològics i de proximitat de l’Empordà establint sinergies amb productors de l’Alt i el Baix Empordà en cada una de les propostes incloses en el cicle.

Fotos by Ariadna Creus & Ecoturisme Empordà

Més imatges del concert: https://bit.ly/2UCB4Uq