Èxit de convocatòria en el 2n Tastet de Vins Ecològics celebrat a la Casa de l’Abat de Llançà


La Casa de l’Abat de Llançà va acollir dissabte, 29 d’abril de 2017, la segona edició del Tastet de Vins Ecològics de l’Empordà organitzat pels responsables del projecte Ecoturisme Empordà. L’activitat, que va reunir gairebé 50 assistents, va comptar amb la participació dels cellers La Gutina (Vilartolí – Sant Climent Sescebes), Celler Espelt (Vilajuïga) i Castelló&Murphy (Rabós), tots ells especialitzats en el cultiu ecològic i tradicional de la vinya. També van ser-hi presents altres productors ecològics que formen part de la xarxa de col·laboradors d’Ecoturisme Empordà, com ara els responsables de l’oli d’oliva ecològic Bellverd produït a Borrassà. Els participants van poder conèixer els 3 projectes de viticultura ecològica de l’Alt Empordà així com la història d’aquest edifici emblemàtic de Llançà.

Aquesta proposta va formar part del programa d’activitats del Festival del Vi VÍVID, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, juntament amb el Consell Regulador de la DO Empordà, els Consells Comarcals, Ajuntaments i membres de la Ruta del Vi DO Empordà

It is recommended that caution should therefore be advocated in the intake of this product and further studies be carried out to examine these findings.initiated. cialis tablet.

.